Velkommen hos Danmarks bedste urmagere (synes vi selv)

Schneekloth Smykker & Ure er en lille forretning med et kæmpe produktudvalg.

Kåre Schneekloth er også indehaver af Palæet i Lyngby, Lyngby Hovedgade 37. Vores speciale er reparation af ure – mindre som store, nye som antikke. Vi sælger desuden ure, smykker, vielsesringe, Mont Blanc-penne og meget mere.

Alle vore varer er udvalgt med omhu og ud fra det koncept, at det skal være Schweiziske ure eller skandinavisk designede ure i Schweizisk kvalitet. Her er ure og smykker for enhver smag og i alle tænkelige prisklasser.

large_3093287432

Salg af ure
100%
Salg af smykker
80%
Reparation af ure
100%
Smykke-reparationer
60%
Mont Blanc
100%


Kun det bedste er godt nok til vores kunder.
Kåre Schneekloth, indehaver
Mont blanc

Vi elsker ure

Erfaringen rigere

I forretningen møder du indehaver og urmager Kåre Schneekloth. Kåre er pr. 1. februar 2017 ligeledes ejer af Palæet I Lyngby. blev Arbejdsårene hos forskellige firmaer har givet ham stor erfaring og ekspertise. Han har arbejdet for det daværende firma Ludvig N.B. Hansen. Firmaet nåede at eksisterere i 110 år og kunne kalde sig selv for Kongelig Hofleverandør.

Kåre har således været med til at restaurere gamle og unikke ure og tilset ure både for Kongehuset og på Christiansborg.

Firmaet var også serviceværksted for George Jensen, og Kåre er derfor specialist i George Jensens armbåndsure. Kåre har også arbejdet hos velkendte firmaer som Ole Mathiesen og Povl Klarlund, og han har herfra stor ekspertise i forhold til fx Ole Mathiesens væg- og armbåndsure, men også indenfor smykker og ædelstene.


Sample Heading


Kåre er udlært i 1989 som urmager med udmærkelse og har efterfølgende videreuddannet sig indenfor perler og brillianter for at udvide sin ekspertise indenfor smykker.
Han har nu solgt og repareret ure og smykker i over 20 år.


Schneeklots urmagere

Schneekloth Smykker & Ure har uddannet følgende urmagere:

- Tim Harms

- Rasmus Nielsen
- Marcus Olsson
- Abdullah Øser

Vi elsker ure!